De toekomst van de beurs en de beursvennootschap

Stock exchange
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Op 5 november 2014 heeft het ICFG het symposium “De toekomst van de beurs en de beursvennootschap” georganiseerd. Het symposium is gericht op eenieder die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen rondom de beurs en Nederlandse beursvennootschappen, zowel op juridisch als praktisch vlak.

De dag is geopend door prof. mr. Steven Hijink, die inging op het veranderende speelveld voor de beurs en beursnoteringen. Vervolgens heeft mr. Wouter Kuijpers de toekomst van de publieke aandelenmarkt besproken, waarna mr. Manon Cremers is ingegaan op het hoe en waarom betreffende “corporate inversions” en buitenlandse beursnoteringen. Drs. Bert Groenewegen heeft daarna de lusten en lasten van een beursnotering besproken, waarna de dag is afgesloten door middel van een paneldiscussie onder leiding van prof. mr. Hijink.

Op de hoogte blijven?

Het ICFG publiceert regelmatig nieuwsbrieven. Niets missen van het laatste nieuws met betrekking tot financieel recht en governance, ICFG’s symposia, onderzoeken en fellows? Schrijf je dan nu in. 

Dit bericht delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading...