Specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten

Markthal2
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten (FEI)
International Center for Financial law & Governance (ICFG) van Erasmus School of Law verzorgt in samenwerking met INSOLAD (Vereniging Insolventierecht Advocaten) de postacademische specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten. Deze opleiding zal in het voorjaar van 2021 plaatsvinden en heeft als doel de insolventieadvocaat systematisch begrip bij te brengen van financiële aangelegenheden bij ondernemingen in discontinuïteit. 

Toelatingseisen en voorkennis
De opleiding is in beginsel alleen toegankelijk voor leden van INSOLAD, die met succes de Grotius Specialisatieopleiding Insolventierecht hebben afgerond. Heeft u vragen met betrekking tot uw INSOLAD-lidmaatschap, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van INSOLAD: secretariaat@insolad.nl of 030-2595566.
Voor overige vragen, zoals over de wijze van aanmelden, het programma en de cursusdata, kunt u contact opnemen met International Center for Financial law & governance (ICFG) van Erasmus School of Law per mail (fei.esl@law.eur.nl).

Opleidingsdata
– Vrijdag 5 maart 2021
– Vrijdag 19 maart 2021
– Vrijdag 9 april 2021
– Vrijdag 23 april 2021
– Donderdag 17 juni 2021

Opleidingskosten en aanmelding
De opleiding wordt jaarlijks in het voor- en najaar gegeven. De kosten voor de opleiding in het voorjaar 2021 bedragen €3.150,00. Deze prijs is inclusief al het onderwijsmateriaal. Aanmelding geschiedt met het online aanmeldformulier via de aanmeldknop hieronder. Wanneer het maximum aantal cursisten (20 personen) reeds is bereikt ontvangt u binnen drie werkdagen bericht hierover en kunnen wij uw aanmelding, indien gewenst, op de wachtlijst plaatsen.

Coronamaatregelen
De opleiding zal in het voorjaar van 2021 bij uitzondering in beginsel geheel online worden verzorgd, tenzij op een later moment fysieke bijeenkomsten alsnog verantwoord en mogelijk blijken. In dat geval kunnen één of meerdere bijeenkomsten in Novotel Rotterdam Brainpark plaatsvinden en ontvangen deelnemers z.s.m. bericht.

Alle informatie over de voorjaarsopleiding vindt u hier.

Helaas de voorjaarsopleiding 2021 is reeds vol. Indien gewenst kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst door middel van onderstaande knop. Wij nemen dan contact met u op mocht er een deelnemersplek beschikbaar komen. 

Najaarsopleiding 2021
In het najaar 2021 wordt de opleiding in beginsel weer aangeboden met fysieke bijeenkomsten. De data en kosten voor de najaarsopleiding worden nader bekend gemaakt.

Indien gewenst kunt u hier uw interesse voor de najaarsopleiding 2021 doorgeven. U ontvangt dan als één van de eersten bericht zodra het programma bekend en aanmelding hiervoor mogelijk is.

Op de hoogte blijven?

Het ICFG publiceert regelmatig nieuwsbrieven. Niets missen van het laatste nieuws met betrekking tot financieel recht en governance, ICFG’s symposia, onderzoeken en fellows? Schrijf je dan nu in. 

Dit bericht delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading...