Specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten

Markthal2
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten (FEI)
International Center for Financial law & Governance (ICFG) van Erasmus School of Law verzorgt in samenwerking met INSOLAD (Vereniging Insolventierecht Advocaten) de postacademische specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten. De opleiding heeft als doel de insolventieadvocaat systematisch begrip bij te brengen van financiële aangelegenheden bij ondernemingen in discontinuïteit. Leden van INSOLAD dienen binnen vier jaar na toetreding deze opleiding met goed gevolg te hebben doorlopen. 

Toelatingseisen en voorkennis
De opleiding is in beginsel alleen toegankelijk voor leden van INSOLAD, die met succes de Grotius Specialisatieopleiding Insolventierecht hebben afgerond. Heeft u vragen met betrekking tot uw INSOLAD-lidmaatschap, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van INSOLAD: secretariaat@insolad.nl of 030-2595566.
Voor overige vragen, zoals over de wijze van aanmelden, het programma en de cursusdata, kunt u contact opnemen met International Center for Financial law & governance (ICFG) van Erasmus School of Law per mail (fei.esl@law.eur.nl).

Opleidingsdata najaar 2021
– Donderdag 2 september 2021
– Donderdag 9 september 2021
– Vrijdag 24 september 2021
– Vrijdag 8 oktober 2021
– Vrijdag 17 december 2021

Opleidingskosten en aanmelding
De opleiding wordt jaarlijks in het voor- en najaar gegeven. De kosten voor de opleiding in het najaar 2021 bedragen €3.150,00. Deze prijs is inclusief al het onderwijsmateriaal. Aanmelding geschiedt met het online aanmeldformulier via de aanmeldknop hieronder. Wanneer het maximum aantal cursisten (20 personen) reeds is bereikt ontvangt u binnen drie werkdagen bericht hierover en kunnen wij uw aanmelding, indien gewenst, op de wachtlijst plaatsen.

Coronamaatregelen
De opleidingsorganisatie en docenten vinden persoonlijk contact tijdens fysieke onderwijsbijeenkomsten – niet alleen tussen de docenten en de cursisten, maar ook tussen de cursisten onderling – van groot belang. Het uitgangspunt is daarom het aanbieden van fysieke bijeenkomsten. Echter, in deze uitzonderlijke tijden waarin Covid-19 ondanks positieve vooruitzichten nog steeds voor veel onzekerheid zorgt, staat de veiligheid en gezondheid van onze docenten en cursisten voorop.

Om cursisten toch alvast enige duidelijkheid te bieden, is daarom besloten de opleiding dit najaar in beginsel in fysieke vorm aan te bieden, tenzij op een later moment alsnog blijkt dat dit organisatorisch niet mogelijk is of onverantwoord wordt geacht. De fysieke bijeenkomsten zullen plaatsvinden in Novotel Rotterdam Brainpark. Deze locatie beschikt over het ALLSAFE-keurmerk voor hygiëne en preventie, gecontroleerd door NSF Euro Consultants. De hygiëne- en preventiemaatregelen voldoen daarmee aan de hoogste normen.

In het geval alsnog wordt besloten tot het online aanbieden van één of meerdere bijeenkomsten, ontvangen deelnemers z.s.m. bericht en bestaat er de mogelijkheid om de inschrijving indien gewenst door te schuiven naar een volgend seizoen wanneer de opleiding wel weer in fysieke vorm plaatsvindt.

Brochure
Meer informatie over de opleiding vindt u in de brochure hier.

Voorjaarsopleiding 2022
In het voorjaar 2022 wordt de opleiding opnieuw aangeboden. De data en kosten voor de voorjaarsopleiding 2022 worden nader bekend gemaakt.

Indien gewenst kunt u hier alvast uw interesse voor de voorjaarsopleiding 2022 doorgeven. U ontvangt dan als één van de eersten bericht zodra het programma bekend en aanmelding hiervoor mogelijk is.

Op de hoogte blijven?

Het ICFG publiceert regelmatig nieuwsbrieven. Niets missen van het laatste nieuws met betrekking tot financieel recht en governance, ICFG’s symposia, onderzoeken en fellows? Schrijf je dan nu in. 

Dit bericht delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading...