Specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten

Markthal2
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten (FEI)
International Center for Financial law & Governance (ICFG) van Erasmus School of Law verzorgt in samenwerking met INSOLAD (Vereniging Insolventierecht Advocaten) de postacademische specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten. De opleiding heeft als doel de insolventieadvocaat systematisch begrip bij te brengen van financiële aangelegenheden bij ondernemingen in discontinuïteit. Leden van INSOLAD dienen binnen vier jaar na toetreding deze opleiding met goed gevolg te hebben doorlopen. 

Toelatingseisen en voorkennis
De opleiding is in beginsel alleen toegankelijk voor leden van INSOLAD, die met succes de Grotius Specialisatieopleiding Insolventierecht hebben afgerond. Heeft u vragen met betrekking tot uw INSOLAD-lidmaatschap, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van INSOLAD: secretariaat@insolad.nl of 030-2595566.
Voor overige vragen, zoals over de wijze van aanmelden, het programma en de cursusdata, kunt u contact opnemen met International Center for Financial law & governance (ICFG) van Erasmus School of Law per mail (fei.esl@law.eur.nl).

Opleidingsdata najaar 2022
– Dag 1: donderdag 8 september
– Dag 2: vrijdag 9 september
– Dag 3: vrijdag 30 september
– Dag 4: vrijdag 14 oktober
– Dag 5: donderdag 15 december

Opleidingskosten en aanmelding
De kosten voor de opleiding in het najaar 2022 bedragen €3.150,00. Deze prijs is inclusief al het onderwijsmateriaal, lunches en versnaperingen. Aanmelding geschiedt met het online aanmeldformulier via de aanmeldknop hieronder. De opleiding vindt doorgang bij minimaal 20 deelnemers. Wanneer het maximumaantal cursisten (26 personen) is bereikt, ontvangt u binnen drie werkdagen bericht hierover en kunnen wij uw aanmelding, indien gewenst, op de wachtlijst plaatsen.

Brochure
Meer informatie over de opleiding vindt u in de brochure hier.

 

Op de hoogte blijven?

Het ICFG publiceert regelmatig nieuwsbrieven. Niets missen van het laatste nieuws met betrekking tot financieel recht en governance, ICFG’s symposia, onderzoeken en fellows? Schrijf je dan nu in. 

Dit bericht delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading...