Specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten

Markthal2
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten (FEI)

International Center for Financial law & Governance (ICFG) van Erasmus School of Law verzorgt in samenwerking met INSOLAD (Vereniging Insolventierecht Advocaten) de postacademische specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten. De opleiding heeft als doel de insolventieadvocaat systematisch begrip bij te brengen van financiële aangelegenheden bij ondernemingen in discontinuïteit. Leden van INSOLAD dienen binnen vier jaar na toetreding deze opleiding met goed gevolg te hebben doorlopen. 

Toelating en voorkennis
De opleiding is in beginsel alleen toegankelijk voor (aspirant)leden van INSOLAD, die met succes de Grotius Specialisatieopleiding Insolventierecht hebben afgerond. Heeft u vragen met betrekking tot de opleidingsvereisten van INSOLAD? Dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van INSOLAD: secretariaat@insolad.nl of 030-2595566.

Voor overige vragen m.b.t. de FEI-opleiding, zoals over de wijze van aanmelden, het programma en de cursusdata, kunt u contact opnemen het ICFG van Erasmus School of Law per mail (fei.esl@law.eur.nl).

Opleidingsdata voorjaar 2023 (tijden onder voorbehoud)
– Dag 1: donderdag 9 maart, 09.30 – 20.00 uur
– Dag 2: donderdag 16 maart, 09.30 – 16.40 uur
– Dag 3: vrijdag 31 maart, 09.30 – 16.40 uur
– Dag 4: vrijdag 14 april, 09.30 – 16.40 uur
– Dag 5: donderdag 15 juni (vanaf middag, inclusief afsluitende borrel)

Eventuele coronamaatregelen
Het uitgangspunt is het aanbieden van fysieke bijeenkomsten. De fysieke bijeenkomsten zullen plaatsvinden in Novotel Rotterdam Brainpark. Deze locatie beschikt over het ALLSAFE-keurmerk. De hygiëne- en preventiemaatregelen voldoen daarmee aan de hoogste normen.

Opleidingskosten en aanmelding
De kosten voor de opleiding in het voorjaar 2023 bedragen €3.295,00. Deze prijs is inclusief al het onderwijsmateriaal, lunches, versnaperingen en het diner op de eerste bijeenkomst. Aanmelding geschiedt met het online aanmeldformulier via de aanmeldknop hieronder. De opleiding vindt doorgang bij minimaal 20 deelnemers. Wanneer het maximumaantal cursisten (26 personen) is bereikt, ontvangt u binnen drie werkdagen bericht hierover en kunnen wij uw aanmelding, indien gewenst, op de wachtlijst plaatsen.

Brochure
Uitgebreidere informatie over de opleiding en de annuleringsregeling vindt u in de brochure hier.

Opleiding in najaar 2023
Het voornemen bestaat de opleiding ook in het najaar 2023 aan te bieden. Indien u hierin geïnteresseerd bent, dan kunt u uw naam en emailadres aan ons doorgeven (fei.esl@law.eur.nl). U ontvangt dan automatisch bericht, zodra er meer informatie beschikbaar is over de najaarsopleiding.

Op de hoogte blijven?

Het ICFG publiceert regelmatig nieuwsbrieven. Niets missen van het laatste nieuws met betrekking tot financieel recht en governance, ICFG’s symposia, onderzoeken en fellows? Schrijf je dan nu in. 

Dit bericht delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading...